Kosár

Az Ön kosara üres.

Keresés méret alapján

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Örömmel üdvözöljük a startabroncs.hu gumiabroncs webáruház oldalán.

Engedje meg, hogy néhány szóval bemutassuk magunkat, célunkat.

A startabroncs.hu webáruházat szakmai közösségként hoztuk létre azért, hogy legyen egy olyan áruház Magyarországon, ahol ügyfeleink azt a minőségi szolgáltatást kapják, melyet mi is elvárunk magunknak. Több, mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkezünk, s szeretnénk az importőröknél, nagy- és kiskereskedő cégeknél megszerzett tudást az Ön javára fordítani.

Hiszünk benne, hogy a szolgálatkész és szakértő ügyfélszolgálat, a kedvező árak és a pontos, korrekt teljesítés Önnek elégedettséget, nekünk sikeres működést fog eredményezni.

Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, szíveskedjen átolvasni az alábbiakat:Az üzemeltető:

START ABRONCS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 2112 Veresegyház, Kölcsey utca 89. (LEVELEZÉS CÍM, NEM SZERVIZ)

Adószám: 24158846-2-13

 

E-mail: info@startabroncs.hu

Telefon: (06) 70/771-5093A szerződés tárgya

A Start Abroncs Kft. 'startabroncs.hu' néven üzemeltetett internetes webáruházában felkínált valamennyi termék. A termékek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon találja meg.Vásárlás, vételár, fizetési feltételek

A startabroncs.hu gumiabroncs áruházban a vásárlás interneten, vagy telefonon keresztül lehetséges. A Start Abroncs Kft. fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű vagy ritkaságnak számító termék megrendelése esetén a teljesítést előleg megfizetéséhez kösse.

A startabroncs.hu gumiabroncs áruházban mindenki vásárolhat, aki maradéktalanul elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. A Start Abroncs Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. A kiemelt akciós termékek estében fenntartjuk a jogot az akciós árak változtatására, ill. visszavonására készlethiány vagy gyártói árváltozás miatt.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, ennek ellenére pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, a mérettől és kiviteltől függően eltérések lehetnek a megjelentekhez képest (több vagy kevesebb mintázati borda, csatorna, stb). Az árak a weboldalon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől.

Az áruházban feltüntetett árlista nem feltétlenül jelent valós készletet. Amennyiben egy termék nincs raktáron, vagy beszerzése elhúzódna, ezt jelezzük a megrendelő felé.

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor a futárnak, készpénzben vagy visszaigazolást követően bank utalással fizetheti. Személyes átvételnél a termék díját előre utalással, vagy az átvétel helyén készpénzben egyenlíti ki (a szerelési díjat minden esetben a helyszínen kell megfizetni).

A számlát a rendelés során megadott névre, címre állítjuk ki, és a megrendelt termékekkel együtt küldjük el Önnek. A számlázási név, cím eltérhet a szállítási adatoktól, amennyiben azt megrendeléskor jelzi felénk. A számlázási adatokat a későbbiekben sajnos nem tudjuk módosítani.Rendelés és szállítás

A startabroncs.hu gumiabroncs áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Kérjük olyan (magyarországi) telefonszámot adjon meg, melyen munkatársunk napközben fel tudja venni a kapcsolatot, illetve melyen a szállítás napján a futárszolgálat munkatársa szükség esetén egyeztetni tud Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a startabroncs.hu nem vállal felelősséget.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra és sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően a startabroncs.hu ügyfélszolgálata vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

Szállítási határidő, raktáron lévő termékeinkre, a rendelés telefonos visszaigazolásától, ill. átutalásos előre fizetés esetén az áru ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől számítva, az egész ország területén legfeljebb 3 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékből nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

A megrendeléseket az esetek túlnyomó többségében (kb. 90%) készletről azonnal teljesítjük, ritkán fordul elő, hogy akár 4-5 napot várni kell a beszerzésre. Minden megrendelést telefonon kezelünk és azonnal tájékoztatást adunk a teljesítés várható napjáról.

Személyes átvételre szereléssel vagy anélkül partnerszervizekben van lehetőség. A megrendeléskor a vevő köteles megadni, hogy az átvételt milyen módon igényli. A partnerszervizekben a startabroncs.hu korlázotott mértékben tart készletet, ezért jellemzően a megrendelt terméket közvetlenük a partnerszervizhez szállíttatja és ezt követően van lehetőség az átvételre (átfutási idő 1 munkanap). Szerelési időpontot a vevő a partnerszervizzel tud egyeztetni (a rendelés visszaigazoláskor a startabroncs.hu megadja az elérhetőségeket), hogy kényelmesen, várakozás nélkül fogadhassák. A szereléssel vagy anélkül, személyesen átvett termékekre fennálló garanciák azonosak a futárszolgálattal teljesített rendelésekkel, kivéve a vásárlástól való elállás jogát, mely a már felszerelt termékekre nem alkalmazható.

Átvételkor a vásárló kötelessége, hogy megbizonyosodjon a termék megfelelőségéről, típusazonosságáról (kiemelten fontos ez az egy darabos pótlások esetén). Sajnos utólag nem tudunk reklamációt elfogadni akkor, ha egy gumiabroncsot vevő átvett, használatba vett és utólag észleli, hogy az nem volt megfelelő.Szállítási díjak

Termékeinkre általában érvényes, hogy a szállítás díja, költsége 1200,- Ft/db (áfával). NEM minden termék vehető át személyesen partner szervizeinkben, a rendelés során tájékoztatjuk a lehetőségekről. Az érvényes feltételeket a Kapcsolat menüpontban is megtalálja. A rendelés elküldése előtt a kosár oldalon választhatja ki, hogy az elérhető átvételi pontok közül, melyik megfelelő Önnek. Partner szervizeinkben a megrendelt termékek átvételének díja akciónk keretében INGYENES (ami a 2020.10.15-ig leadott és legkésőbb 2020.10.16-ig átvett termékekere érvényes) Az akciós időszak lezárulta után ismét 700Ft/db. Visszaigazolást és szállítást követően tudja átvenni, szereltetni a terméket, azonnali készlet nem feltétlenül áll rendelkezésre!

Téves megrendelés esetén az eredeti termék visszaszállításának díja 4800Ft.

Szerelési díjainkról a Szállítási és szerelési díjak menüpont alatt kap tájékoztatást, az ott nem szereplő, ritkábban előforduló munkadíjakról a startabroncs.hu ügyfélszolgálata nyújt tájékoztatást.

A vásárlástól való elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján a termék átvételétől számított tizennégy munkanapon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a startabroncs.hu köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Ingyenes házhoz szállítási akciónk keretében megrendelt termékek vásárlásától való elállás esetén 4800Ft szállítási díjat számítunk fel.

A startabroncs.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (ide értendő a már felszerelt abroncs, keréktárcsa is).

 

Garancia, szavatosságAz eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 24 hónap garanciát vállal. 


Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a startabroncs.hu webáruház, illetve a Start Abroncs Kft. által meghatározott helyszín, partnerszerviz vagy az érintett importőr bevizsgálási helyszíne. A bevizsgálás pontos feltételeiről a garanciális igénybejelentés befogadásakor tudunk tájékoztatást adni.

Nem megfelelő garanciális bejelentés, illetve elutasított garanciális igény estén a fuvarköltségek az ügyfelet terhelik, elfogadott panasznál a forgalmazó költsége (bruttó 1500 ft/db/útirány).


Szélsőséges út és használati körülmények esetében a startabroncs.hu webáruház fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

- helytelen tárolás miatti hibákra,

-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,

-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,

-javított abroncsokra,

-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.Személyes adatok / nyilatkozatok

2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket a Giganet Internet Szolgáltató Kft. biztosítja, címe: 4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 1-3. 9.em, tel.:06-80-512-000, e-mail: info@gigianet.hu.A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A startabroncs.hu webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a startabroncs.hu webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a startabroncs.hu webáruház ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.

"A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."


Bármely felmerülő kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal és keressen minket telefonon, e-mailben és mi mindent elkövetünk, hogy segíthessünk.Következő dokumentum: Adatvédelmi tájékoztató

Leggyakoribb keresések

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs téligumi

*

megrendelés gumiabroncs nyárigumi

*

megrendelés gumiabroncs gumi

*

megrendelés Startabroncs nyárigumi

*

megrendelés Startabroncs

*

megrendelés Startabroncs nyárigumi

*

megrendelés Startabroncs téligumi

*

megrendelés gumiabroncs négyévszakos

*

megrendelés gumiabroncs

*

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs

*

megrendelés Startabroncs négyévszakos

*

megrendelés gumiabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs négyévszakos

*

megrendelés Startabroncs

*

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs

*

megrendelés Startabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs négyévszakos

szállítás Startabroncs

*

szállítás gumiabroncs

*

szállítás Startabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs gumi

*

szállítás Startabroncs gumi

*

szállítás gumiabroncs

*

szállítás Startabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs

*

szállítás gumiabroncs négyévszakos

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás gumiabroncs gumi

*

szállítás gumiabroncs

*

szállítás Startabroncs téligumi

*

szállítás Startabroncs nyárigumi

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás Startabroncs gumi

*

szállítás Startabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs négyévszakos

*

szállítás gumiabroncs négyévszakos

*

szállítás Startabroncs

garancia Startabroncs négyévszakos

*

garancia gumiabroncs nyárigumi

*

garancia Startabroncs nyárigumi

*

garancia Startabroncs nyárigumi

*

garancia gumiabroncs nyárigumi

*

garancia gumiabroncs gumi

*

garancia gumiabroncs gumi

*

garancia Startabroncs négyévszakos

*

garancia Startabroncs négyévszakos

*

garancia Startabroncs gumi

*

garancia gumiabroncs

*

garancia gumiabroncs gumi

*

garancia gumiabroncs négyévszakos

*

garancia Startabroncs téligumi

*

garancia Startabroncs nyárigumi

*

garancia Startabroncs

*

garancia Startabroncs

*

garancia Startabroncs téligumi

*

garancia gumiabroncs négyévszakos

*

garancia Startabroncs

*

garancia Startabroncs téligumi

*

garancia gumiabroncs

*

garancia Startabroncs

*

garancia gumiabroncs négyévszakos

*

garancia gumiabroncs négyévszakos

Start Abroncs Startabroncs nyárigumi

*

Start Abroncs gumiabroncs nyárigumi

*

Start Abroncs gumiabroncs négyévszakos

*

Start Abroncs Startabroncs téligumi

*

Start Abroncs Startabroncs téligumi

*

Start Abroncs Startabroncs négyévszakos

*

Start Abroncs gumiabroncs téligumi

*

Start Abroncs Startabroncs gumi

*

Start Abroncs Startabroncs gumi

*

Start Abroncs gumiabroncs négyévszakos

*

Start Abroncs gumiabroncs téligumi

*

Start Abroncs Startabroncs gumi

*

Start Abroncs gumiabroncs

*

Start Abroncs Startabroncs

*

Start Abroncs Startabroncs

*

Start Abroncs Startabroncs

*

Start Abroncs Startabroncs négyévszakos

*

Start Abroncs gumiabroncs gumi

*

Start Abroncs Startabroncs

*

Start Abroncs gumiabroncs nyárigumi

*

Start Abroncs gumiabroncs téligumi

*

Start Abroncs Startabroncs gumi

*

Start Abroncs Startabroncs nyárigumi

*

Start Abroncs gumiabroncs gumi

*

Start Abroncs gumiabroncs

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs gumiabroncs

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs gumi

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs gumiabroncs

*

gumiabroncs gumiabroncs téligumi

*

gumiabroncs gumiabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs

*

gumiabroncs Startabroncs

*

gumiabroncs Startabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs gumi

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs gumi

*

gumiabroncs Startabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs téligumi

akciós Startabroncs gumi

*

akciós Startabroncs nyárigumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós Startabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs

*

akciós gumiabroncs négyévszakos

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós Startabroncs gumi

*

akciós gumiabroncs

*

akciós Startabroncs gumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós Startabroncs

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós Startabroncs téligumi

*

akciós gumiabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs gumi

*

akciós Startabroncs gumi

*

akciós Startabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs gumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós Startabroncs nyárigumi

*

akciós gumiabroncs

*

akciós Startabroncs

akciós gumiabroncs nyárigumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós gumiabroncs

*

akciós gumiabroncs

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós Startabroncs nyárigumi

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós gumiabroncs

*

akciós gumiabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs nyárigumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós gumiabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs

*

akciós gumiabroncs nyárigumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós Startabroncs

*

akciós Startabroncs nyárigumi

*

akciós Startabroncs négyévszakos

*

akciós gumiabroncs nyárigumi

*

akciós gumiabroncs gumi

*

akciós Startabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs téligumi

*

akciós Startabroncs gumi

*

akciós Startabroncs nyárigumi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*