Kosár

Az Ön kosara üres.

Keresés méret alapján

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Örömmel üdvözöljük a startabroncs.hu gumiabroncs webáruház oldalán.

Engedje meg, hogy néhány szóval bemutassuk magunkat, célunkat.

A startabroncs.hu webáruházat szakmai közösségként hoztuk létre azért, hogy legyen egy olyan áruház Magyarországon, ahol ügyfeleink azt a minõségi szolgáltatást kapják, melyet mi is elvárunk magunknak. Több, mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkezünk, s szeretnénk az importõröknél, nagy- és kiskereskedõ cégeknél megszerzett tudást az Ön javára fordítani.

Hiszünk benne, hogy a szolgálatkész és szakértõ ügyfélszolgálat, a kedvezõ árak és a pontos, korrekt teljesítés Önnek elégedettséget, nekünk sikeres mûködést fog eredményezni.

Kérjük, mielõtt megrendelését elküldené, szíveskedjen átolvasni az alábbiakat:Az üzemeltetõ:

START ABRONCS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 2112 Veresegyház, Kölcsey utca 89. (LEVELEZÉS CÍM, NEM SZERVIZ)

Adószám: 24158846-2-13


E-mail: info@startabroncs.hu

Telefon: (06) 70/771-5093A szerzõdés tárgya

A Start Abroncs Kft. 'startabroncs.hu' néven üzemeltetett internetes webáruházában felkínált valamennyi termék. A termékek tulajdonságait, jellemzõit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon találja meg.Vásárlás, vételár, fizetési feltételek

A startabroncs.hu gumiabroncs áruházban a vásárlás interneten, vagy telefonon keresztül lehetséges. A Start Abroncs Kft. fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékû vagy ritkaságnak számító termék megrendelése esetén a teljesítést elõleg megfizetéséhez kösse.

A startabroncs.hu gumiabroncs áruházban mindenki vásárolhat, aki maradéktalanul elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelezõ jellegûnek veszi. Az áruházban történõ vásárlás egyúttal az Általános Szerzõdési Feltételek elfogadását jelenti. A Start Abroncs Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenõrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. A kiemelt akciós termékek estében fenntartjuk a jogot az akciós árak változtatására, ill. visszavonására készlethiány vagy gyártói árváltozás miatt.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, ennek ellenére pontatlanságok, véletlen hibák, elírások elõfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelõsséget vállalni. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, a mérettõl és kiviteltõl függõen eltérések lehetnek a megjelentekhez képest (több vagy kevesebb mintázati borda, csatorna, stb). Az árak a weboldalon történõ megjelenésüktõl kezdve érvényesek, kivéve ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktõl jelentõsen eltérõ vagy rendszerhiba folytán megjelenõ árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelõ tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történõ kiszállítást vagy ha ez a megrendelõnek nem felel meg, akkor elállhat a szerzõdéstõl.

Az áruházban feltüntetett árlista nem feltétlenül jelent valós készletet. Amennyiben egy termék nincs raktáron, vagy beszerzése elhúzódna, ezt jelezzük a megrendelõ felé.

A megrendelt termékek árát a vevõ a termék átvételekor a futárnak, készpénzben vagy visszaigazolást követõen bank utalással fizetheti. Személyes átvételnél a termék díját elõre utalással, vagy az átvétel helyén készpénzben egyenlíti ki (a szerelési díjat minden esetben a helyszínen kell megfizetni).

A számlát a rendelés során megadott névre, címre állítjuk ki, és a megrendelt termékekkel együtt küldjük el Önnek. A számlázási név, cím eltérhet a szállítási adatoktól, amennyiben azt megrendeléskor jelzi felénk. A számlázási adatokat a késõbbiekben sajnos nem tudjuk módosítani.Rendelés és szállítás

A startabroncs.hu gumiabroncs áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Kérjük olyan (magyarországi) telefonszámot adjon meg, melyen munkatársunk napközben fel tudja venni a kapcsolatot, illetve melyen a szállítás napján a futárszolgálat munkatársa szükség esetén egyeztetni tud Önnel. Ennek elmulasztásából eredõ károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülõ technikai problémákért a startabroncs.hu nem vállal felelõsséget.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A vevõ köteles a kiszállítás idõpontjában a termékeket tételesen ellenõrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követõen hiányosságokra és sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelõzõen a startabroncs.hu ügyfélszolgálata vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevõnek a kézbesítés várható idõpontjáról. A vevõ felelõssége gondoskodni arról, hogy a jelzett idõszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelõzõen legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás idõpontja nem megfelelõ számára.

Szállítási határidõ, raktáron lévõ termékeinkre, a rendelés telefonos visszaigazolásától, ill. átutalásos elõre fizetés esetén az áru ellenértékének bankszámlánkra történõ beérkezésétõl számítva, az egész ország területén legfeljebb 3 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékbõl nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelõnek.

A megrendeléseket az esetek túlnyomó többségében (kb. 90%) készletrõl azonnal teljesítjük, ritkán fordul elõ, hogy akár 4-5 napot várni kell a beszerzésre. Minden megrendelést telefonon kezelünk és azonnal tájékoztatást adunk a teljesítés várható napjáról.

Személyes átvételre szereléssel vagy anélkül partnerszervizekben van lehetõség. A megrendeléskor a vevõ köteles megadni, hogy az átvételt milyen módon igényli. A partnerszervizekben a startabroncs.hu korlázotott mértékben tart készletet, ezért jellemzõen a megrendelt terméket közvetlenük a partnerszervizhez szállíttatja és ezt követõen van lehetõség az átvételre (átfutási idõ 1 munkanap). Szerelési idõpontot a vevõ a partnerszervizzel tud egyeztetni (a rendelés visszaigazoláskor a startabroncs.hu megadja az elérhetõségeket), hogy kényelmesen, várakozás nélkül fogadhassák. A szereléssel vagy anélkül, személyesen átvett termékekre fennálló garanciák azonosak a futárszolgálattal teljesített rendelésekkel, kivéve a vásárlástól való elállás jogát, mely a már felszerelt termékekre nem alkalmazható.

Átvételkor a vásárló kötelessége, hogy megbizonyosodjon a termék megfelelõségérõl, típusazonosságáról (kiemelten fontos ez az egy darabos pótlások esetén). Sajnos utólag nem tudunk reklamációt elfogadni akkor, ha egy gumiabroncsot vevõ átvett, használatba vett és utólag észleli, hogy az nem volt megfelelõ. Szállítási díjak


Termékeinkre általában érvényes, hogy a szállítás díja, költsége 1200,- Ft/db (áfával). Az érvényes feltételeket a Kapcsolat menüpontban is megtalálja. A rendelés elküldése elõtt a kosár oldalon választhatja ki, hogy az elérhetõ átvételi pontok közül, melyik megfelelõ Önnek. A telephelyi átvétel díja egységesen 700Ft/db.

NEM minden termék vehetõ át az akcióban érintett partner szervizeinkben, a rendelés során tájékoztatjuk a lehetõségekrõl.

Visszaigazolást és szállítást követõen tudja átvenni, szereltetni a terméket, azonnali készlet nem feltétlenül áll rendelkezésre!

Téves megrendelés esetén az eredeti termék visszaszállításának kezelési költsége és fuvardíja 4800Ft rendelésenként.

Szerelési díjainkról a Kapcsolat menüpont alatt kap tájékoztatást, az ott nem szereplõ, ritkábban elõforduló munkadíjakról a startabroncs.hu ügyfélszolgálata nyújt tájékoztatást.

.

 A vásárlástól való elállás joga

A távollevõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján a termék átvételétõl számított tizennégy munkanapon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a startabroncs.hu köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésõbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevõ viseli. Ingyenes házhoz szállítási akciónk keretében megrendelt termékek vásárlásától való elállás esetén 4800Ft szállítási díjat számítunk fel.

A startabroncs.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérülésébõl adódó költségek a vevõt terhelik. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történõ értékesítést nem teszik lehetõvé (ide értendõ a már felszerelt abroncs, keréktárcsa is).

 

Garancia, szavatosságAz eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállal. Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésrõl jegyzõkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és errõl nem készült jegyzõkönyv, úgy az ebbõl eredõ kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 24 hónap garanciát vállal.


Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthetõ, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó elõírásokat továbbá a gyártó elõírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakmûhelyben történõ felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a startabroncs.hu webáruház, illetve a Start Abroncs Kft. által meghatározott helyszín, partnerszerviz vagy az érintett importõr bevizsgálási helyszíne. A bevizsgálás pontos feltételeirõl a garanciális igénybejelentés befogadásakor tudunk tájékoztatást adni.

Nem megfelelõ garanciális bejelentés, illetve elutasított garanciális igény estén a fuvarköltségek az ügyfelet terhelik, elfogadott panasznál a forgalmazó költsége (bruttó 1500 ft/db/útirány).


Szélsõséges út és használati körülmények esetében a startabroncs.hu webáruház fenntartja a jogot a garanciális felelõsségének a jelen feltételektõl eltérõ mértékû szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthetõ:

- helytelen tárolás miatti hibákra,

-a jármû vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómû beállítás stb. által okozott hibákra,

-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott elõírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,

-javított abroncsokra,

-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

-baleset, rongálás vagy egyéb külsõ behatások okozta hibákra,

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkezõ hibákra.Személyes adatok / nyilatkozatok

2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket a Giganet Internet Szolgáltató Kft. biztosítja, címe: 4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 1-3. 9.em, tel.:06-80-512-000, e-mail: info@gigianet.hu.A vevõk személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A startabroncs.hu webáruház a vásárlók adatait a szerzõdés teljesítése, és a szerzõdés feltételeinek késõbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a startabroncs.hu webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megõrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a startabroncs.hu webáruház ügyfeleit jövõbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történõ védelmérõl és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezésérõl alkotott rendeletek követelményeinek.

"A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának mûködése érdekében az itt történõ vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelõen kezeli."

 

Bármely felmerülõ kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal és keressen minket telefonon, e-mailben és mi mindent elkövetünk, hogy segíthessünk.Következõ dokumentum:
Adatvédelmi tájékoztató

Elállás esetén kitöltendõ:

 http://www.startabroncs.hu/startabroncs/custom/content/doc/tavollevok_kozott_kotott_szerzodes.doc

 

Leggyakoribb keresések

megrendelés Startabroncs téligumi

*

megrendelés gumiabroncs nyárigumi

*

megrendelés gumiabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs gumi

*

megrendelés Startabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs

*

megrendelés gumiabroncs nyárigumi

*

megrendelés Startabroncs négyévszakos

*

megrendelés gumiabroncs nyárigumi

*

megrendelés Startabroncs négyévszakos

*

megrendelés Startabroncs

*

megrendelés gumiabroncs négyévszakos

*

megrendelés gumiabroncs gumi

*

megrendelés Startabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs négyévszakos

*

megrendelés gumiabroncs nyárigumi

*

megrendelés Startabroncs négyévszakos

*

megrendelés gumiabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs nyárigumi

*

megrendelés Startabroncs téligumi

*

megrendelés gumiabroncs gumi

*

megrendelés gumiabroncs téligumi

*

megrendelés Startabroncs nyárigumi

*

megrendelés gumiabroncs gumi

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás Startabroncs nyárigumi

*

szállítás gumiabroncs négyévszakos

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás Startabroncs téligumi

*

szállítás Startabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs négyévszakos

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás gumiabroncs gumi

*

szállítás Startabroncs

*

szállítás gumiabroncs nyárigumi

*

szállítás Startabroncs gumi

*

szállítás gumiabroncs nyárigumi

*

szállítás Startabroncs gumi

*

szállítás Startabroncs nyárigumi

*

szállítás Startabroncs nyárigumi

*

szállítás Startabroncs nyárigumi

*

szállítás Startabroncs

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás gumiabroncs

*

szállítás gumiabroncs

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

*

szállítás gumiabroncs téligumi

*

szállítás Startabroncs négyévszakos

garancia Startabroncs gumi

*

garancia Startabroncs

*

garancia gumiabroncs gumi

*

garancia gumiabroncs nyárigumi

*

garancia Startabroncs négyévszakos

*

garancia gumiabroncs gumi

*

garancia Startabroncs nyárigumi

*

garancia gumiabroncs

*

garancia gumiabroncs téligumi

*

garancia gumiabroncs

*

garancia gumiabroncs téligumi

*

garancia gumiabroncs

*

garancia Startabroncs nyárigumi

*

garancia gumiabroncs gumi

*

garancia Startabroncs

*

garancia Startabroncs gumi

*

garancia gumiabroncs

*

garancia gumiabroncs négyévszakos

*

garancia Startabroncs gumi

*

garancia Startabroncs négyévszakos

*

garancia Startabroncs gumi

*

garancia gumiabroncs téligumi

*

garancia Startabroncs

*

garancia Startabroncs

*

garancia Startabroncs négyévszakos

GumiStart Startabroncs nyárigumi

*

GumiStart Startabroncs téligumi

*

GumiStart gumiabroncs négyévszakos

*

GumiStart gumiabroncs nyárigumi

*

GumiStart gumiabroncs nyárigumi

*

GumiStart gumiabroncs négyévszakos

*

GumiStart gumiabroncs nyárigumi

*

GumiStart Startabroncs

*

GumiStart Startabroncs nyárigumi

*

GumiStart Startabroncs téligumi

*

GumiStart gumiabroncs téligumi

*

GumiStart Startabroncs

*

GumiStart Startabroncs

*

GumiStart Startabroncs téligumi

*

GumiStart Startabroncs gumi

*

GumiStart Startabroncs

*

GumiStart Startabroncs gumi

*

GumiStart Startabroncs nyárigumi

*

GumiStart gumiabroncs négyévszakos

*

GumiStart Startabroncs nyárigumi

*

GumiStart gumiabroncs nyárigumi

*

GumiStart Startabroncs téligumi

*

GumiStart gumiabroncs

*

GumiStart Startabroncs nyárigumi

*

GumiStart Startabroncs nyárigumi

gumiabroncs gumiabroncs gumi

*

gumiabroncs Startabroncs gumi

*

gumiabroncs Startabroncs téligumi

*

gumiabroncs gumiabroncs

*

gumiabroncs gumiabroncs gumi

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs

*

gumiabroncs gumiabroncs téligumi

*

gumiabroncs Startabroncs

*

gumiabroncs gumiabroncs

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs gumiabroncs négyévszakos

*

gumiabroncs Startabroncs téligumi

*

gumiabroncs Startabroncs téligumi

*

gumiabroncs gumiabroncs gumi

*

gumiabroncs gumiabroncs gumi

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs gumiabroncs nyárigumi

*

gumiabroncs Startabroncs téligumi

*

gumiabroncs Startabroncs gumi

*

gumiabroncs Startabroncs

használt gumiabroncs téligumi

*

használt gumiabroncs téligumi

*

használt gumiabroncs téligumi

*

használt gumiabroncs gumi

*

használt gumiabroncs négyévszakos

*

használt Startabroncs négyévszakos

*

használt gumiabroncs nyárigumi

*

használt Startabroncs négyévszakos

*

használt Startabroncs téligumi

*

használt gumiabroncs gumi

*

használt Startabroncs

*

használt gumiabroncs

*

használt Startabroncs téligumi

*

használt gumiabroncs nyárigumi

*

használt Startabroncs gumi

*

használt Startabroncs gumi

*

használt Startabroncs gumi

*

használt Startabroncs gumi

*

használt gumiabroncs négyévszakos

*

használt gumiabroncs négyévszakos

*

használt Startabroncs négyévszakos

*

használt Startabroncs nyárigumi

*

használt Startabroncs

*

használt Startabroncs gumi

*

használt Startabroncs négyévszakos

teszt gumiabroncs téligumi

*

teszt Startabroncs téligumi

*

teszt Startabroncs nyárigumi

*

teszt gumiabroncs

*

teszt Startabroncs nyárigumi

*

teszt Startabroncs

*

teszt Startabroncs téligumi

*

teszt Startabroncs négyévszakos

*

teszt gumiabroncs négyévszakos

*

teszt Startabroncs nyárigumi

*

teszt Startabroncs téligumi

*

teszt gumiabroncs nyárigumi

*

teszt gumiabroncs négyévszakos

*

teszt gumiabroncs négyévszakos

*

teszt Startabroncs nyárigumi

*

teszt Startabroncs nyárigumi

*

teszt gumiabroncs gumi

*

teszt Startabroncs téligumi

*

teszt Startabroncs

*

teszt Startabroncs négyévszakos

*

teszt gumiabroncs

*

teszt gumiabroncs téligumi

*

teszt gumiabroncs téligumi

*

teszt gumiabroncs

*

teszt gumiabroncs gumi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*